İlküvez Taşkesiği Ortaokulu


Vizyon: Öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alıp verimli bir şekilde çalışan personeli ile, öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli değişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde gelişen bir kurum olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitim Sisteminin amaçlarına uygun olarak; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, öğrenmeyi öğrenen, yaratıcı ve özgür düşünebilen, düşüncelerini etkili bir şekilde ifade edebilen ve başkalarının düşüncelerine saygı duyan, tutum ve davranışları ile çevresine örnek olan, haklarının bilincinde olan, haklarını koruyabilen ve başkalarının haklarına saygı duyan, kendisi ve çevresi ile barışık, sorumluluğunun bilincinde olan, çağın gerektirdiği yeniliklere uyum sağlayabilen, sorunun değil çözümün bir parçası olan, işbirliğini iş bölümünden üstün tutan bireyler yetiştirmektir.0

Başarılar:

Saatler: 8.20-15.00
Isınma: kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler: Dart- Curling - bilek Güreşi
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 452 393 58 85

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://taskesigiortaokulu.meb.k12.tr

Adres - lküvez Taşkesiği Mahallesi Abduuşağı Mevkii No101 Çaybaşı/ORDU

Öğretmen :13
Öğrenci :71
Derslik :5
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1510
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tekli (normal) öğretim

Yerleşim Yeri -

Adres - lküvez Taşkesiği Mahallesi Abduuşağı Mevkii No101 Çaybaşı/ORDU

Ulaşım Karayolu ile rahatlıkla ulaşım sağlanabilmektedir. Öğrenciler okula taşımalı ve yaya olarak geliyor. Öğretmenlerimiz İlküvez Mahallesinden ve Ünye´den geliş gidiş yapmaktadır. Öğretmen servisi mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlküvez Beldemize 4 km, Çaybaşı İlçemize 18 km, Ünye İlçemize 46 km, Ordu İlimize ise 123 km´dir.